Dogodek: prihodnost je v tvoji dlani

Nedvomno zanimiv dogodek za bioinformatike. Posredujemo sporočilo:

PRIHODNOST JE V TVOJI DLANI

Ste startup, geek, ali podjetniški navdušenec? Razvijate mobilne ali spletne rešitve in sanjate o milijonih uporabnikov in tisočih evrov prihodkov? Potrebujete konkretno tehnično podporo za razvoj svojih rešitev? Ste razmišljali o prijavi na Imagine Cup? čŒe ste vsaj na eno vprašanje odgovorili pritrdilno, potem 21. novembra ne smete manjkati!

Zakaj se udeležiti dogodka?

  • Predstavili vam bomo letošnje tekmovanje Imagine Cup in program ITIME+ pospeševalnik idej!
  • Inova IT, 2nd Sight in Microsoft bodo z vami delili nasvete in priložnosti za vaš podjetniški preboj!
  • Spoznajte, kateri brezplačni programi in storitve so vam na Univerzi v Mariboru na voljo za uresničitev vaših inovativnih idej!
  • Spoznali boste “Start:up Geek House”, ki vam ponuja delovno mesto za razvoj vaše ideje!
  • Tehnična hands-on delavnica za izdelavo Windows 8 aplikacije!
  • Ker bo kul ;))))

Program in lokacija
Program bo potekal od 16.00 do 19.30 ure v dvorani beta Fakultete za elektrotehniko, računalništvo in informatiko Univerze v Mariboru, after party pa ob 19.30 urI v prostorih RA:ZUM-a. Celoten program je na voljo na spletni povezavi.

Prijava na dogodek
Udeležba na dogodku je brezplačna. Prijava je zaradi omejenega števila mest obvezna. Prijavite se na spletni povezavi.

Kaj je Start:up Geek House?

Start:up Geek House je prostor (co-working space) namenjen izključno ambicioznim, drznim, malo norim podjetnim talentom, ki snujejo nov podjetniški podvig. Delovno mesto v Start:up Geek House lahko uporabljajo vsi, ki delajo na svojem prototipu, minimalno sprejemljivem produktu (MVP), poslovnem načrtu, iščejo prvega kupca ali so celo že začeli poslovati, pa še ne rabijo svoje povsem lastne pisarne. Poleg celotne potrebne infrastrukture (projektorji, tabla, poštni naslov, internet, tiskalnik ipd.) po dostopnih fleksibilnih pogojih, je primarni namen takšnega prostora sodelovanje med stanovalci, medsebojna pomoč z znanji, spodbujanje in motiviranje. Start:up Geek House stanovalci imajo tudi svojega podjetniškega mentorja.

Več informacij
Za več informacij o dogodku in programih nam pišite na urban.lapajne@tovarnapodjemov.org.


0 Komentarjev

Ostanite na tekočem, naročite se na RSS za to objavo.Some HTML is OK